#100happydays dag 78

2020-05-22

Ondanks de behoorlijk harde wind even een rondje fietsen, heerlijk even uitwaaien tussen de bomen en landerijen. Ik ga een kant op waar ik nog niet was geweest, Oldeberkoop, waar onder andere dit prachtige huis staat.
Al zo vaak was ik er met de auto langs gekomen, maar nu op de fiets maar eens de toerist uithangen en ook wat bordjes lezen en dingen van dichtbij bekijken.
Als het binnenkort eens een mooie zonnige dag is ga ik terug en nog meer verkennen daar.


Op de terugweg het laatste stuk langs de Tjonger, waar opeens een jonge ree op maar een paar meter afstand van me was! Helaas schrok hij/zij van me en kon ik geen foto meer maken. Dit was hét geluksmoment van deze dag. Verderop kwakende kikkers in de sloten, kortom genieten en na 14, 3 km weer thuis zonder een spat regen te hebben gehad. Nog een geluksmoment.

En eindelijk heb ik een afspraak bij de kapper, al moet ik nog een weekje geduld hebben. Nou ja, coupe Corona heb ik al zo lang dat ik er inmiddels aan gewend ben dat mijn haar niet zit. Kon nu tenminste zeggen dat het door de harde wind komt!

Topdagje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.