#100happydays dag 100 I did it!

Gewone worteluil

2020-06-13

100 dagen lang elke dag opletten dat ik een happy moment vast zou leggen. Dat is gelukt! Soms viel het niet mee, maar er is altijd wel wat te vinden.
Toch ben ik blij dat het nu klaar is, nu hoef ik van mezelf niet meer elke dag een stukje te tikken en kan ik die tijd weer anders benutten.

Vandaag was een dag met heel happy moments, maar deze vond ik toch wel weer bijzonder. Omdat de buurman de coniferen had gesnoeid en onze tuin vol lag met afgezaagde takjes en rommel ging ik na een dagje weg toch nog maar even aan de slag. Terwijl ik wat bladeren onder de coniferen weg harkte fladderde er iets omhoog wat voor me weer landde.
Snel naar binnen om mijn mobiel te halen en hopen dat hij er nog zou zitten. Dat was het geval!
Na een poosje zoeken ontdekte ik dat het een Gewone worteluil was, leuk, want die had ik nog niet in mijn lijstje! Trots op mij dat het weer 100 dagen gelukt is, maar nu zal het wel wat rustiger worden met delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.