#100happydays dag 98 na regen komt zonneschijn?

Groenbandspanner

2020-06-11

Wat een rotweer vandaag, goed voor de plantjes dat wel. Maar op de fiets was het minder leuk, nu heb ik gelukkig een regencape die me grotendeels droog houdt, dat scheelt! Weer thuis toch wel koud, dus eventjes opwarmen op de bank met een kat op schoot. Tja, dan kun je geen kant meer op!

Later de andere beesten buiten wat lekkers brengen en kijken hoe het met hun water en eten stond. Onderweg toch weer goed om me heen kijken, want je weet het nooit en ja! Op de schuur zat een nog een mooie nachtvlinder, die ik dacht ik nog niet had.
Dus rechtsomkeert en mijn mobiel gehaald om het beestje vast te leggen. Toch nog 3 vandaag in totaal. Vanmorgen zaten er weer Witte Tijgers op de muur. Nu ik een paar goede boeken thuis heb van het werk, ging ik de laatste dagen zelf op zoek, maar deze bleek lastig. Dus maar even een appje naar een collega, die al snel antwoord gaf. Volgens mij heb ik deze nog nooit gezien, leuk dus!
Het is een Groenbandspanner. Toch weer genoeg geluksmomentjes op deze regenachtige dag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.