#100happydays dag 91 Witte Tijger

Witte Tijger

2020-06-04

Gistermiddag vond ik een onverwachte nachtvlinder op de muur. Dat bracht me op het idee om weer eens net als vroeger de buitenlamp aan te laten om te kijken of er de volgende ochtend iets leuks op de muur zou zitten. Dat bleek vanochtend een goede keus te zijn geweest! Maar liefst 4 Witte Tijgers dacht ik, tot ik er nog eentje ontdekte! Ook wat kleinere soorten. En nog 2 grotere.

Ik bleef proberen foto’s te maken tot ik er nog eentje ontdekte! Wauw! Toen ik deze ooit voor het eerst op mijn huis aantrof maakte mijn hart een sprongetje, ik was verliefd! Maar daarna heb ik er nog maar 2 gezien, ondanks dat ik altijd bleef hopen dat er nog eens eentje zou komen. Nu werd mijn geduld zéér gul beloond, want ik ontdekte toen ik wilde stoppen nog een zesde!

Wat een prachtige beestjes!

Schietmot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.