#100happydays dag 77

Meikever

2020-05-21

Hemelvaartsdag

Heerlijk weer, lekker thuis en flink klussen in de tuin. Tussendoor natuurlijk wat eten en even de boel weer opruimen. In gedachten gooi ik buiten wat weg in de container en als ik weer bij de deur ben, schrik ik van een groot beest dat erop zit. Maar de schrik is snel verdwenen! Ha! Een meikever, die zijn grappig om van dichtbij te bekijken, dus mijn mobiel gehaald en proberen het beest er wat leuk op te zetten. Ik ben redelijk tevreden. Ook de tuin is weer een stuk verder. In de pauzes lekker op terras aan de koffie en thee kunnen zitten samen met mijn lief, dat maakt alles bij elkaar tot een hele fijne dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.